Werkwijze

Dragon-Design Webdesign Werkwijze

Werkwijze Dragon-Design

1. Intake

Ik begin met een verkennend gesprek. Hierin ga ik samen met u achterhalen welke informatie en afbeeldingen u op uw website wilt. Hoe u deze informatie op uw website weergegeven wilt zien en welke kleuren er gebruikt gaan worden.

2. Concept

Na akkoord van de offerte zal ik de pagina’s voorbereiden en voorbeelden van de pagina’s maken en deze via screenshots aan u voorleggen. Waarna u eventuele wijzigingen, aanpassingen en/of toevoegingen kunt doorgeven.

3. Bouw

Zodra de eerste opzet akkoord is, zal ik de pagina’s verder uitwerken en deze op mijn eigen hosting plaatsen zodat u er een gevoel bij krijgt wat de bezoeker ervaart. Ook dan zijn wijzigingen, aanpassingen en toevoegingen nog mogelijk. Wanneer de website is zoals u het wilt, zal de website op uw eigen domein geplaatst worden.

4. Ondersteuning

Wanneer een website is opgeleverd ben je dan klaar? Volgens mij niet, u start pas net! Daarom vind ik het belangrijk dat ik u ook na oplevering kan ondersteunen. Denk bv. aan veiligheidsupdates aan de website, het updaten van het CMS, thema’s en plugins en het aanpassen van content en/of foto’s.

© 2020 Dragon-Design | Ontwikkeling Websites | Ondersteuning​