Webdesign

Dragon-Design is een webdesigner uit Zutphen en bouwt websites gericht op de specifieke wensen van de klant.
Functionaliteit en overzichtelijkheid van de websites staan centraal. Vanzelfsprekend krijgt de website een uitstraling die past bij uw bedrijf.

Als ondernemer wilt u dat uw (potentiële) klanten snel de gewenste informatie kunnen vinden, zonder eindeloos geklik naar vele pagina’s of versnipperde informatie op de website. Korte en bondige teksten op de website helpen hierbij. Desgewenst kunt u de nieuwe website, zelf  onderhouden door gebruik te maken van een Content Management Systeem zoals WordPress.

Webdesign en Zoekmachine Optimalisatie

Naast webdesign gaat er ook veel aandacht tijdens de ontwikkeling uit naar zoekmachine optimalisatie (kortweg SEO), waardoor zoekmachines zoals Google en Bing uw website goed kunnen vinden en uw doelgroep hierdoor de website gemakkelijk weet te bereiken.

In overleg gaan we een plan voor de website opstellen, helemaal gericht op uw specifieke wensen en ideeën. Indien wenselijk registreert Dragon-Design, naast de ontwikkeling van de website, ook uw domeinnaam in combinatie met het juiste hosting-pakket.

Onderhoud website

Heeft u al een bestaande website, maar ontbreekt het u aan tijd, middelen of kennis om de website up-to-date te houden? Dragon-design zorgt ervoor dat uw website altijd actueel is. In overleg is veel mogelijk om uw website actueel te houden, helemaal afgestemd op uw wensen! . Neem gerust contact op en informeer naar de mogelijkheden!

Responsive webdesign

Tegenwoordig kun je niet meer zonder een responsive design van uw website. Een responsive design zorgt ervoor dat uw website op elk apparaat mooi wordt weergegeven. De weergave op een mobiele telefoon en/of tablet wordt automatisch aangepast aan de grootte van het scherm. De (WordPress) websites die Dragon-design ontwikkeld, zijn responsive zodat de website op elk apparaat goed gebruikt kan worden. Tegenwoordig is de weergave op mobiele apparaten een rankingsfactor bij zoekmachines.

Schematische weergave Responsive ontwerp

Webdesign