Onderhoud en Support

Heeft u al een bestaande website, maar ontbreekt het u aan tijd, middelen of kennis om de website up-to-date te houden? Dragon-design zorgt ervoor dat uw website altijd actueel is. In overleg is veel mogelijk om uw website actueel te houden, helemaal afgestemd op uw wensen! . Neem gerust contact op en informeer naar de mogelijkheden!

Website Support

U kunt gebruik maken van website support en onderhoud als u door mij een website laat bouwen. U kunt altijd na oplevering vragen stellen als u ergens tegenaan loopt.

Website Onderhoud en Support

De gemiddelde WordPress website moet tussen de 150 en de 250 keer per jaar ge-update worden. Dat is bijna elke werkdag een update. Als u te lang wacht met het updaten van uw website zult u merken dat bepaalde onderdelen minder goed gaan functioneren, niet meer zijn te bewerken, of erger nog, helemaal niet meer werken. Ook dit valt onder website support .

Een groter risico vormen het missen van beveiligingsupdates. Doet u dit niet of te laat dan vergroot u het risico dat uw website gehackt wordt of door Google gezien gaat worden als een niet veilige website. Naast de melding dat de website niet vertrouwd wordt, past Google ook de ranking van uw website aan en wordt u praktisch onvindbaar. Gevolg: minder bezoekers, minder klanten en dus minder omzet.

Het is belangrijk om uw website up-to-date te houden om problemen te voorkomen. Ik bied daarom website support onderhoudsabonnementen aan. Wilt u meer informatie hierover? Neem dan contact met mij op.

Heeft u al een website en u kunt er niet goed mee overweg, of is de website inmiddels verouderd en aan vervanging toe? Dan is het mogelijk uw huidige website over te zetten naar het gebruiksvriendelijke cms WordPress. Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Heeft u al een site en u heeft vragen over Website support en onderhoud?
Neem gerust contact met mij op.

Als u geen onderhoudscontract heeft en u loopt tegen problemen aan, kunt u dan hulp krijgen? Jazeker! Ik help u natuurlijk graag verder als u ergens niet uit komt of als je meer informatie zoekt. Telefonisch of via e-mail, ik proberen u altijd zo spoedig mogelijk te helpen. Als ik hiervoor kosten bereken, dan zal ik dat van tevoren aangeven.