Diensten

Dragon-Design levert verschillende diensten op maat

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon

Webdesign

Webdesign

Click Here
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon

SEO

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon

Onderhoud

Onderhoud

Click Here

Dragon-Design is een webdesigner uit Zutphen en bouwt websites gericht op de specifieke wensen van de klant. Functionaliteit en overzichtelijkheid van de websites staan centraal. Vanzelfsprekend krijgt de website een uitstraling die past bij je bedrijf.

Op je website kunnen bezoekers informatie  vinden over je bedrijf en kunnen je (toekomstige) klanten je bedrijf en producten leren kennen.
Potentiële klanten kunnen ergens naar op zoek zijn, het is dan aan jou om hen te overtuigen van jouw product en expertise. Het kan zelfs zo zijn dat een bezoeker niet echt op zoek is naar iets, maar dat jouw website hun nieuwsgierigheid opwekt en dat deze bezoeker, puur door de inhoud van je website van bezoeker in klant veranderd.

Klanten kunnen ergens naar op zoek zijn, het is dan aan jou om hen te overtuigen van jouw product en expertise. Het kan zelfs zo zijn dat een bezoeker niet echt op zoek is naar iets, maar dat jouw website hun nieuwsgierigheid opwekt en dat deze bezoeker, puur door de inhoud van je website van bezoeker in klant veranderd.

Als ondernemer wil je dat je (potentiële) klanten snel de gewenste informatie kunnen vinden, zonder eindeloos geklik naar vele pagina’s of versnipperde informatie op de website. Korte en bondige teksten op de website helpen hierbij. Desgewenst kunt u de nieuwe website, zelf  onderhouden door gebruik te maken van een Content Management Systeem zoals WordPress, of u kunt gebruik maken van een van de beschikbare onderhoudspakketten.

© 2021 Dragon-Design