Uw doelgroep weet uw website niet weet te bereiken? Een hogere positie bij de zoekresultaten? Het is heel goed mogelijk dat een website niet zo goed te vinden is bij zoekmachines zoals Google en Bing.

Ga voor een betere zoekmachine beoordeling door middel van zoekmachine optimalisatie (SEO). Hierdoor zal uw website een hogere positie bij de zoekresultaten krijgen.

Dragon-design kan uw website analyseren en onderzoeken hoe bezoekers zich gedragen op uw website. Ik kijk via welke trefwoorden en zoektermen bezoekers op de website van uw bedrijf terecht komen. Natuurlijk kijk ik ook naar uw concurrentie en de verschillende zoektermen die door de zoekmachines getoond worden. Een website die goed scoort bij zoekmachines zal beter gevonden worden in de zoekresultaten. Door het uitvoeren van SEO zal uw website beter presteren bij zoekmachines zoals Google en Bing.

Hogere positie bij de zoekresultaten -zoekmachine-optimalisatie
een hogere positie bij de zoekresultaten.

U wilt een beter vindbare website en hogere positie bij de zoekresultaten? Neem contact met mij op om de mogelijkheden voor uw website te bespreken.  In overleg kan ik een plan opstellen om door middel van SEO uw website beter vindbaar te maken. Hierdoor zal uw doelgroep de website beter gaat bereiken. Des te meer bezoekers (en dus potentiële klanten) naar uw website komen, hoe groter de kans op succes!